Centenars de persones participen a les passejades històriques pel nucli urbà i a les visites a les Fortificacions

Comparteix

La intenció és allargar aquestes propostes turístiques segons demanda. També s’oferiran a centres educatius per incentivar el patrimoni cultural i històric del municipi entre els més joves.

Les passejades històriques pel nucli urbà i les visites a les Fortificacions han finalitzat l’estiu amb prop de 300 participants. La regidoria de Turisme ha valorat molt positivament aquestes dues activitats turístiques que s’han posat en marxa aquest estiu i que s’allargaran durant al curs, segons demanda.

La història que s’amaga per racons del municipi i per les Fortificacions ha reviscut aquest estiu amb la reactivació de visites guiades. Ambdues propostes han tingut molt èxit i han registrat un alt nombre de participació.

Per una banda, 124 persones han participat a les passejades històriques pel nucli urbà i 170 s’han endinsat a la història de les Fortificacions de l’Estany.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, en fa un balanç molt positiu i apunta que seguiran oferint les propostes al llarg del curs, segons demanada i també en l’àmbit educatiu per incentivar la cultura entre els joves.

Tant les passejades històriques com les visites a les Fortificacions de la Guerra Civil, tenen un cost de 3 € per persona, a partir dels 14 anys i s’ofereixen en català i en castellà. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme o al 977 456 477.

Comparteix