Els més menuts inicien el curs a la Llar d’Infants Xerinola

Comparteix

Una seixantena d’alumnes han iniciat, aquest dilluns, el curs a l’escola bressol del municipi.

Amb les habituals escenes de cada any, entre nous alumnes i pares i mares novells que s’acomiaden per unes hores i per primera vegada dels seus fills, s’ha iniciat, aquest dilluns, el nou curs a la Llar Municipal d’Infants Xeriola.

I és que les imatges de preocupació i alguna llàgrima són freqüents, cada any, entre alumnes i famílies. D’aquí que es consideri tan important poder completar un procés adequat d’adaptació, el qual influeix de manera molt positiva en el creixement de l’alumne, sobretot durant aquesta època de pandèmia en la qual s’han reduït considerablement els contactes i la vida social.

Consol Ferré, la directora del centre, considera molt beneficiós apuntar als nens a la llar perquè aprenguin a relacionar-se.

Amb la major part de les mesures i restriccions de la pandèmia vigents, hi ha alguns canvis que s’hi aplicaran. Ja no caldrà fer el canvi de sabates en arribar a la llar i tornarà el professor de música a les aules. A més, tornarà la normalitat al menjador, això sí, distribuïts per torns i per edats. La directora espera que al llarg del curs ja es puguin fer algunes activitats amb la participació dels pares.

El curs s’ha iniciat amb una seixantena d’alumnes, tot i que s’espera que al llarg del curs la matriculació arribi a superar els vuitanta alumnes.

Comparteix