L’Ametlla de Mar dona suport a Alcanar amb una jornada voluntària de neteja

Comparteix

Una quinzena de voluntaris i operaris de l’Ametlla de Mar ha participat en la iniciativa.

Davant les afectacions provocades per les intenses pluges que van patir a Alcanar i a Les Cases d’Alcanar, el passat dimarts, l’Ametlla de Mar s’ha ofert per col·laborar, aquest divendres, en una jornada voluntària de neteja i suport al municipi afectat.

Aquest divendres, voluntaris i operatius d’arreu de Catalunya es mobilitzen cap a Alcanar. L’Ajuntament d’Alcanar va fer una crida al voluntariat per ajudar a la seva població a refer-se de l’impacte dels aiguats. L’Ametlla de Mar va oferir el seu suport i ha participat, aquest divendres, a aquesta iniciativa solidària i de neteja.

La jornada s’ha iniciat a les 7 h del matí davant de les portes de l’Ajuntament calero, on una quinzena de voluntaris i operaris de la brigada i del SUM (Servei d’Urgències Municipal) s’han organitzat per anar fins a Les Cases d’Alcanar. Jordi Gaseni és l’alcalde del municipi.

La jornada solidària està prevista que s’allargui durant tot el dia.

Comparteix