El Club de Petanca de Tres Cales comença la competició federada

Comparteix

Darrerament, l’Ajuntament ha adequat i delimitat les pistes de petanca per adaptar-les a la normativa vigent.

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar inicia, aquest cap de setmana, la primera experiència com a equip de competició federada, en incorporar dos equips a les lligues que organitza la Federació Catalana de Petanca.

El Club, creat ara fa quatre anys, compta amb més d’un centenar d’associats i fins ara, s’havia limitat a la divulgació i pràctica de la petanca, i a l’organització de tornejos socials i domèstics, tot i que a partir d’aquesta temporada, ja s’ha integrat a la Federació Catalana de Petanca com a membre associat.

En aquesta primera temporada, el Club de Tres Cales ha presentat dos equips, que per nivell, l’A competirà a la 1a divisió de la demarcació de Tarragona, i el B ho farà a la 2a divisió. L’equip B, tot i participar en una lliga masculina, serà mixt a l’estar integrat per homes i dones. Cada equip de competició de petanca està integrat per tres tripletes de tres jugadors més un suplent cadascun, que fan un total de dotze jugadors per equip.

En aquesta primera jornada, l’A s’enfrontarà al Club de Petanca Mas de Plata C de Cabra del Camp, però en el seu grup també hi competeixen els clubs de la Pobla de Montornès C, Salou C, Vila-seca B, Comarruga C, l’Hort d’en Simó A de Reus i la Plana B de Vila-seca.Pel que fa a l’equip B, jugarà la primera jornada davant del Club de Petanca Riba-Roja A en un grup també format pels clubs Cunit C, Creixell B, Atlètic Vendrell B, Atlètic Camp Clar B, Pallaressos B i Hort d’en Simó B de Reus.

Antonio Cañadó és el president del Club Petanca de Tres Cales.

Tots dos equips debutaran a casa, aquest diumenge, concretament a les pistes del Parc Públic de Tres Cales al costat del Centre Social en una jornada que s’iniciarà a les 9 h del matí i s’allargarà fins al migdia.

Cal destacar que l’Ajuntament, darrerament, ha adequat i delimitat les pistes de petanca per adaptar-les a la normativa vigent.

La competició, que es disputa a dos voltes i un total de catorze jornades s’allargarà fins al 19 de desembre.

Comparteix