S’aprova, per unanimitat, l’actualització del PAMEN i la sol·licitud d’una subvenció per adquirir una màquina escombradora

Comparteix

El Ple de l’Ajuntament va celebrar, aquest dilluns, una sessió extraordinària.

Aquest dilluns, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha aprovat, en sessió plenària extraordinària, el Pla d’Actuació Municipal en Emergència Nuclear (PAMEN) del municipi i també una subvenció destinada a l’adquisició d’una màquina escombradora.

El ple extraordinari, celebrat aquest dilluns, ha aprovat, per unanimitat, dos punts relacionats amb la seguretat nuclear. Per una banda, s’ha aprovat la sol·licitud d’una subvenció destinada a Entitats Locals, adscrites als Plans d’Emergència Nuclear. Una subvenció que l’Ajuntament ha proposat destinar a l’adquisició d’una màquina escombradora per la neteja de vials, -de model Piquersa i valorada en 39.000 euros-.

Jordi Gaseni és l’alcalde del municipi i portaveu d’ERC.

Antonio Espuny és el portaveu d’Entesa per la Cala.

Per altra banda, també s’ha aprovat la posada al dia del Pla d’Actuació Municipal en Emergència Nuclear (PAMEN) del municipi. Un document que en cas d’accident nuclear, estableix l’organització, estructura, funcions i procediments d’actuació operativa, així com els mitjans i recursos necessaris a nivell municipal.

Eva del Amo és la portaveu de Junts x l’Ametlla.

Josep Maria Figueres és el portaveu de C’s.

Comparteix