L’Aeroclub de Reus realitzarà cursos de pilot de drons a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ajuntament ha cedit una parcel·la municipal a l’Aeroclub de Reus per realitzar-hi cursos de pilot de drons.

Aquest dilluns, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i l’Aeroclub de Reus han signat un conveni de cessió temporal d’ús d’una parcel·la municipal, situada a dalt del camp de futbol 7, per tal que l’empresa pugui donar-li un nou ús i realitzar-hi cursos per a l’obtenció del títol oficial de pilot de drons.

A partir del pròxim curs, l’Aeroclub de Reus farà cursos de pilot de drons a l’Ametlla de Mar. Concretament, a una parcel·la de 850 m2 de superfície situada prop de les instal·lacions esportives, a dalt del camp de futbol 7. És l’espai que l’Ajuntament ha cedit temporalment a l’empresa, amb l’objectiu de donar-li un nou ús i alhora desenvolupar una activitat interessant per la projecció exterior, turística i econòmica del municipi.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, assegura que l’activitat no interferirà ni perjudicarà les activitats esportives.

La zona ha estat escollida perquè no es troba afectada per limitacions administratives de l’espai aeri per poder desenvolupar l’activitat.

Comparteix