‘La Cala a través dels ulls de Mercè Begué’ és l’exposició que acull el CIP aquest mes d’agost

Comparteix

L’exposició es pot visitar fins al 31 d’agost, al CIP.

El Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) acull, fins al 31 d’agost, una exposició de l’artista local Mercè Begué, la qual mitjançant les seves aquarel·les ofereix una visió molt personal de la Cala.

Begué aprofita la seva perspectiva, pel fet d’haver nascut i viscut a fora, per ensenyar-nos allò que valora més de l’encant i la tradició d’un paisatge calero, a cavall del tipisme i la transformació urbana.

Mitjançant una trentena d’obres, l’exposició plasma l’evolució de l’aquarel·la de Begué, cap a un estil molt propi, fermentat com els bons vins, al costat de la simbologia d’espais com l’edifici de l’antic pòsit, l’estètica marinera i la idíl·lica imatge de la façana marítima local. Això sense renunciar al segell personal i vital de la temàtica floral que l’ha acompanyat durant tota la seva trajectòria artística.

“La Cala a través dels ulls de Mercè Begué” és la manera com l’autora veu i vol veure una població que ha evolucionat amb els anys, i que, des del punt de vista crític, ha sacrificat part de l’encant estètic, però que guarda l’encant identitari perdut en altres indrets de la costa catalana.

L’exposició es pot visitar al CIP de dilluns a diumenge, als matins de 10 a 13 h i a les tardes, de 17.30 a 20.30 h, fins al 31 d’agost.

Comparteix