El 1r equip de futbol comença la pretemporada aquest dimarts

Comparteix

La lliga a la 3a Catalana començarà el dia 2 d’octubre.

La retirada de la competició del Batea i la renúncia a la categoria del Sant Jaume ha fet que l’inici de la competició a la 3a Catalana s’endarrereixi fins al 2 d’octubre. Això farà que l’inici de la pretemporada del 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar també comenci més tard.

Tot i que l’equip calero tenia previst iniciar el període de preparació la setmana passada, finalment aquest començament s’ha endarrerit fins aquest dimarts, 17 d’agost. La redefinició del calendari per l’absència del Batea, que ha anunciat que no presentarà equip i també del Sant Jaume, que ha renunciat a la 3a Catalana per jugar a la 4a, farà que la lliga de 3a catalana no comenci al Grup 1 fins al dia 2 d’octubre.

Això ha fet innecessari començar la pretemporada tan aviat i la planificació de sis setmanes de preparació s’iniciarà aquest dimarts 17 d’agost, amb entrenaments els dimarts, dijous i divendres i la previsió de jugar set partits amistosos.

El nou entrenador de l’equip calero, Xavi Subirats, aposta per jugar molts partits abans de la lliga com a preparació.

El primer partit de preparació serà aquest dissabte a la tarda davant del Miami Platja (3a Cat). El Mora la Nova (2a Cat) el 25 d’agost, l’Hospitalet de l’Infant (3a Cat) el 28 d’agost, el Remolins-Bitem (2a Cat) el 4 de setembre, el filial de la Cala(4a Cat) el 10 de setembre, el Jesús Catalònia(3a Cat) el 18 de setembre i el Godall (3a Cat) el 25 de setembre seran els rivals de pretemporada.

El 1r equip de la Cala debutarà en partit oficial el 2 d’octubre a casa davant del Jesús i Maria.

Comparteix