L’Escola Sant Jordi serà seu oficial dels exàmens oficials de Cambridge

Comparteix

L’Escola Sant Jordi ha signat un conveni amb l’organització internacional de Cambridge English Language Assesment, -l’organisme que regula i organitza les proves de nivell d’anglès oficial reconegut en l’àmbit internacional- per formar part del projecte National Schools Project i convertir-se així, en seu dels exàmens oficials d’anglès.

A través del National Schools Project, els centres poden organitzar sessions d’examen en les seves pròpies instal·lacions per als seus alumnes i també per alumnes de fora del centre. D’aquesta manera, l’Escola acollirà el pròxim curs, els exàmens d’anglès oficials que equivalen a primària, al nivell A1 del marc comú europeu.

La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, explica que és una oportunitat perquè els alumnes no s’hagin de desplaçar i alhora una oportunitat per donar-se a conèixer com a centre.

Els estudiants adherits al projecte, a més, gaudeixen d’una bonificació en el preu de l’examen.

Comparteix