L’Ametlla de Mar, entre els municipis on es vol aplicar el toc de queda

Comparteix

La mesura haurà de ser avalada, aquest dimecres, pel TSJC.

La intenció és que ja pugui ser vigent abans del cap de setmana.

El govern de Catalunya demanarà, aquest dimecres, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar les restriccions ara vigents una setmana més, entre elles el toc de queda, les reunions de 10 persones com a màxim i el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores. La restricció horària és de la 1 a les 6 h i s’aplica als municipis on hi ha una incidència més alta del virus.

L’Ametlla de Mar està al llistat dels nous municipis on es vol aplicar el toc de queda. Respecte al que ara és vigent, entraran al toc de queda 20 municipis més, com La Cala, Igualada o Tàrrega i en sortiran 16, entre ells Deltebre, Sant Celoni o Sant Hilari Sacalm. Fins ara el toc de queda afectava 161 municipis i ara s’ha ampliat a 165.

El toc de queda s’aplica des de la 1 h de la matinada a 6 h del matí als municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència igual o superior als 400 casos cada 100.000 habitants els últims set dies. En els últims dies amb dades consolidades -entre el 11 i el 20 de juliol- s’han registrat 87 nous positius de Covid-19 al municipi.

Comparteix