El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar recull la seva Bandera Blava

Comparteix

L’acte va tenir lloc dijous passat a les instal·lacions del Club Nàutic Ampolla.

El Club Nàutic de l’Ampolla va ser l’escenari, el passat dijous, de l’entrega de Banderes Blaves als 22 ports esportius premiats a Catalunya per la seva gestió ambiental, entre els quals es troba el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar.

L’acte va estar presidit pel vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, qui va insistir en la necessitat d’avançar en la descarbonització de la mobilitat marítima i aèria i en la digitalització, la qual passa per l’electrificació en terra, la millora dels punts de càrrega de vehicles elèctrics en els ports o la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els sostres dels edificis portuaris.

Jaume de Yebra, president del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar va ser l’encarregat de recollir la Bandera Blava de les mans del conseller, junt amb el contramestre del Club Enric Domènec. De Yebra va destacar que tot i que el Club rep la bandera cada any, no deixa de tenir el seu mèrit i que després de l’estiu ja es posaran a treballar en els nous reptes marcats pel govern de cara al futur.

La Bandera Blava premia l’esforç diari de les persones que treballen a l’àmbit portuari, vetllant per la protecció del medi ambient, l’entorn natural i la qualitat del servei, en benefici tant dels usuaris dels ports com dels visitants.

El distintiu Bandera Blava l’atorga anualment la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), una ONG internacional de caràcter ambiental, en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), la seva representant que gestiona la campanya a tot l’Estat.

Comparteix