Es reactiva el servei de neteja setmanal del GR-92

Comparteix

El servei es du a terme per dos operaris de la brigada municipal, tots els divendres.

La regidoria d’Obres i Serveis posa en marxa, aquest divendres, el servei de neteja setmanal del Camí de Ronda de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’un servei que s’ofereix durant els mesos que hi ha més afluència de gent, amb l’objectiu de mantenir en bon estat el sender de la costa, i alhora poder localitzar punts que requereixin actuacions de millora.

Un equip format per dos operaris de la brigada municipal s’encarrega de retirar els residus recorrent tot el tram del GR-92 comprès entre l’Àlia i l’Almadrava.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que la primera neteja es durà a terme aquest divendres, i fa una crida a la ciutadania per ser més respectuosos amb l’entorn i no llençar deixalles.

Pel que fa a altres actuacions que ha estat realitzant la brigada municipal en aquest atractiu turístic, el GR-92, ja s’ha finalitzat una primera fase de l’actuació de l’entorn del Cementiri Municipal, amb un desbrossat de la vegetació i de cara al mes de setembre, tindrà lloc la segona fase que contempla un mirador en aquest punt del Camí de Ronda. De moment, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb Costes de l’Estat per demanar els permisos, per poder dur a terme aquest punt de parada.

Comparteix