Casals d’Estiu a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

Són tres propostes, el Casal d’estiu d’Actiesport, la Tribu del Consell Comarcal i el Taller d’Estudi a través del Pla Educatiu d’Entorn.

L’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar té les seves instal·lacions a ple rendiment durant aquests mesos d’estiu, acollint fins a tres propostes d’activitats extraescolars. El Casal d’estiu d’Actiesport, la Tribu del Consell Comarcal i el Taller d’Estudi a través del Pla Educatiu d’Entorn.

L’Escola va finalitzar el curs acadèmic el passat 22 de juny. Així i tot no ha tancat les portes, ja que les seves instal·lacions acullen fins a tres tallers o casals d’estiu amb diferents continguts.

Per una banda el passat dia 28 va començar el Campus d’Estiu realitzat per l’empresa Actiesport que organitza l’Escola amb la col·laboració de l’AMPA, el qual s’allargarà fins al 27 d’agost i tindrà lloc de les 9 del matí a les 14 h, tot i que es dóna la possibilitat d’optar a l’hora d’acollida de 8 a 9 del matí amb un increment de 10 € per setmana.

El Campus té una durada de nou setmanes, tot i que es pot fer per setmanes individuals i aplicant importants descomptes per aquells que fan més setmanes, descomptes que encara són més importants si hi ha un segon germà que també fa el campus.

L’objectiu del Casal és que els joves s’ho passin bé. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

A més del Casal d’estiu, l’escola acull el Casal la Tribu, organitzat a través del Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aquest casal ja es fa dos dies per setmana durant el curs i va destinat a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys i les seves famílies. Els continguts del casal tenen a veure amb l’adquisició d’hàbits, la socialització i la integració, la gestió de les emocions, l’educació dels sentiments i es treballen aspectes com la inclusió, igualtat i cooperació.

L’altra proposta és un taller d’estudi d’estiu de caràcter curricular que ja es fa també durant el curs i que s’allarga durant el mes de juliol destinat a alumnes de 6è per reforçar dubtes i repassar temes amb l’objectiu d’encarar millor el seu accés a l’institut a partir del pròxim curs. Aquest taller forma part del Pla Educatiu d’Entorn.

Comparteix