L’AME s’apunta a la moda del futbol femení

Comparteix

L’objectiu és arribar a confeccionar un grup de catorze noies i veure si finalment es fa un equip per competir.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha començat les gestions per posar en marxa l’activitat del futbol en l’àmbit femení. Si té suficient suport, no es descarta la presentació d’un equip que pugui competir oficialment.

De moment ja s’han obert converses amb un grup de noies de la població, algunes de les quals aquesta temporada ja han format part d’un equip de futbol femení del Perelló. L’objectiu és arribar a confeccionar un grup de catorze noies i veure si finalment es fa un equip per competir o s’obre una activitat de formació pensant en un futur pròxim.

Sílvia Argentó és la coordinadora de futbol base de l’AME.

Les noies interessades han de posar-se en contacte amb l’AME de l’Ametlla de Mar.

Comparteix