La Cala finalitza la temporada al camp del Corbera d’Ebre

Comparteix

Aquest també serà l’últim partit de Romeu a la banqueta, el qual ja va anunciar fa uns dies que no seguiria.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar jugarà aquest diumenge a la tarda l’últim partit de la temporada. Ho farà a les 7 de la tarda al camp del Corbera d’Ebre amb la 9a posició assegurada, però amb opcions encara per assolir la 7a posició.

La temporada a la 3a Catalana de futbol arriba al seu punt final aquest cap de setmana i la Cala juga el seu darrer partit al camp del Corbera d’Ebre. Els objectius dels caleros en aquest partit difereixen molt dels que possiblement havíem previst fa només quatre setmanes. En tot cas l’objectiu dels de l’Ametlla de Mar és acabar la competició de la millor manera possible. Ivan Romeu és l’entrenador.

Aquest també serà l’últim partit de Romeu a la banqueta, el qual ja va anunciar fa uns dies que no seguiria.

Evidentment el final de temporada dels caleros en aquest darrer tram de temporada no ha estat el desitjat. Els de l’Ametlla de Mar es van situar a la tercera posició a mitjans de maig amb la victòria davant de l’Olímpic Mora d’Ebre i des de llavors han acumulat baixes importants i han encadenat un empat i tres derrotes, sumant un sol punt de 12 possibles.

Comparteix