Detingudes dues persones per la seva relació en un robatori violent en una casa de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La investigació ha permès acreditar que la dona que feia tasques domèstiques va facilitar la informació necessària als dos lladres, un dels quals la seva parella sentimental

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Terres de l’Ebre van detenir l’1 de juny dues persones, un home de nacionalitat colombiana i una dona de nacionalitat espanyola, com a presumptes autores d’un robatori violent en un domicili de l’Ametlla de Mar.

Els fets van passar el 7 d’abril d’enguany quan dos homes van irrompre violentament en una casa a quatre vents de la urbanització Sant Jordi d’Alfama de l’Ametlla de Mar.

Aleshores van lligar la propietària mentre l’amenaçaven amb una pistola i van començar a inspeccionar el domicili a la recerca d’objectes de valor com joies o dispositius electrònics.  El valor de les joies sostretes es situa al voltant dels 20.000 euros, a més d’endur-se diners i altres objectes per valor de 3.000 euros.

La investigació ha permès acreditar que la dona que feia tasques domèstiques va facilitar la informació necessària als dos lladres, un dels quals la seva parella sentimental, perquè poguessin accedir a la casa sense haver de forçar cap porta ni finestra.

El dia 1 de juny es va dur a terme un dispositiu policial amb dues entrades i escorcolls i els mossos van poder detenir la dona de fer feines i la seva parella sentimental, dos dels presumptes autors dels fets.

A més, aquesta dona també era l’encarregada de vendre les joies al mercat negre. Durant els escorcolls als seus domicilis es van poder recuperar gran quantitat d’objectes sostrets, una arma de foc curta detonadora presumptament utilitzada durant el robatori, més de 8.000 euros en efectiu, a banda de diverses substancies estupefaents  com marihuana i cocaïna i estris com una bàscula de precisió, substància de tall, utensilis per a la seva adulteració i dosificació per a la venda.

Els arrestats van passar a disposició judicial el dia 3 de juny i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a un dels dos lladres i llibertat amb càrrecs per la seva parella sentimental, la dona que feia tasques de la llar. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Comparteix