Ivan Romeu no seguirà com a entrenador del 1r equip de la Cala

Comparteix

Tot i compartir un projecte fet amb gent de casa, l’entrenador pensa que l’equip no s’hauria de tancar amb un nombre determinat de jugadors de fora, sinó que s’haurien de mirar les necessitats de l’equip i l’aportació dels jugadors.

La junta directiva de la secció esportiva de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar comunicava aquest dimecres que l’Ivan Romeu no seguirà a la banqueta del 1r equip calero. Segons la junta directiva, les diferències en el projecte de futur del club han estat important i les dos parts van decidir que els seus camins s’havien de separar.

La junta directiva va plantejar la renovació a l’entrenador calero, però manifestant-li que tant per filosofia, com per política econòmica, l’equip de la pròxima temporada s’havia de confeccionar amb la major part de la plantilla formada per jugadors de casa, procedents del planter i de l’equip filial, i només tres jugadors de fora.

Aquesta filosofia topa amb la de l’entrenador, que pensa que l’equip no s’hauria de tancar amb un nombre determinat de jugadors de fora, sinó que s’hauria de mirar en primer lloc els jugadors que aquest any han fet una aportació positiva a l’equip i per altra les necessitats que pugui tenir l’equip i que s’hagin de reforçar.

Aquesta disparitat de criteris ha fet que l’entrenador hagi anunciat al club que no continuarà la temporada que ve, Ivan Romeu.

Rafel Aixart, ha confirmat que van oferir la renovació a l’entrenador, però que les diferències en el projecte han fet prendre la decisió.

En aquest sentit, el mateix president de l’entitat, Rafel Aixart va anunciar que la junta havia decidit posar al capdavant de l’equip a Xavi Subirats, entrenador aquesta temporada del filial que ha militat a 4a Catalana. Rafel Aixart.

Xavi Subirats ha estat l’entrenador del filial aquesta temporada, el qual s’ha classificat a la tercera posició final. De fet la junta ja ha dit que està treballant amb el que serà el nou tècnic, en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada.

Mentre, a manca de dos partits per disputar, el 1r equip de la Cala es troba a la 6a posició, lluitant per assolir la 4a posició final.

Comparteix