37 alumnes de 2n de batxillerat es graduen a l’Institut Candelera

Comparteix

El Procicat va autoritzar finalment la celebració l’acte de graduació, però amb limitacions.

Divendres passat, va tenir lloc a l’espai multifuncional de l’Institut Candelera l’acte de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat, un acte que va servir per acomiadar els alumnes i també una part del professorat que no seguirà el curs vinent.

Tot i que va estar penjat fins a l’últim moment, finalment el Procicat va autoritzar als centres educatius a organitzar actes de graduació. Evidentment es van haver d’aplicar les mesures de seguretat per la Covid, però professors, alumnes i pares van poder assistir a un acte de graduació que va haver de ser més senzill i auster que en altres ocasions.

Així i tot, va ser un acte molt emotiu, tal com explica Benjamí Torné, director de l’institut.

En total es va graduar una promoció de 37 alumnes.

Quant als resultats acadèmics del batxillerat, el director del centre ha explicat que sempre es pot demanar més, però que cal estar satisfet pel resultat global, fins i tot abans de conèixer els resultats de la selectivitat….

L’Institut restarà obert fins al dia 22 de juny, tot i que l’assistència dels alumnes és voluntària a excepció dels que tinguin assignatures pendents. A partir d’aquest dijous el centre entra en un període de realització de proves extraordinàries. Els alumnes que els hi ha quedat alguna assignatura pendent, realitzen les proves de repesca.

Comparteix