L’Ametlla de Mar regalarà, un estiu més, hores d’aparcament amb les compres al comerç local

Comparteix

L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya ‘Compra aquí i aparca gratis’

Des d’aquest dimecres i fins al 14 de setembre, es podrà gaudir de fins a dues hores d’estacionament gratuït al pàrquing soterrani de les Escoles Velles fent una compra en algun dels establiments de la població.

Un estiu més, l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya ‘Compra aquí i aparca gratis’ amb l’objectiu d’incentivar les compres al municipi alhora que facilitar l’estacionament. Els descomptes són a partir dels 5 euros, que equivalen a 15 minuts d’aparcament de franc, fins als 75 euros que equivalen a dues hores.

Això sí, els tiquets no són acumulables i s’hauran d’utilitzar el mateix dia de la compra. La regidora de Comerç, Maite Boquera, ha explicat que és una campanya que es realitza cada estiu, un reclam de cara als visitants i promoure les compres al comerç de proximitat.

D’altra banda, recordem que aquest dimecres, l’aparcament en superfície de rotació Llibertat també ha canviat les tarifes a temporada alta. L’estacionament gratuït als abonats durant el període de temporada alta, passa de les 6 hores de la temporada baixa, a un màxim de tres hores fins al 14 de setembre.

Comparteix