Jornada de portes obertes i sortides en vaixell a la residència l’Onada de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La residència ja s’ha aconseguit la immunitat de grup, donat que el 98% dels usuaris i dels treballadors ja han completat la pauta de vacunació.

La residència l’Onada de l’Ametlla de Mar va encetar el passat dia 7 de juny un període de portes obertes que s’allargarà fins al 27 de juny amb l’objectiu d’ensenyar les instal·lacions a les famílies que vulguin conèixer el centre.

Les jornades de portes obertes a la residència l’Onada cerquen la tornada del centre a la normalitat després de la situació causada per la pandèmia. De fet, a la residència ja s’ha aconseguit la immunitat de grup, donat que el 98% dels usuaris i dels treballadors ja han completat la pauta de vacunació.

Des de fa unes setmanes s’ha obert el centre de dia i s’han activat les sortides d’usuaris del centre o les visites de familiars a les zones permeses, tot i que encara està prohibit accedir a les habitacions i el menjador.

Marta Navarro, directora de l’Onada a l’Ametlla de Mar considera molt importants aquest tipus de jornades.

Les visites es poden concertar via telefònica o a través del web i s’han flexibilitzat horaris i ampliat als caps de setmana.

Actualment la residència l’Onada de l’Ametlla de Mar disposa de 92 places de residència, 15 places a la Unitat de Discapacitats Físics i 30 places més al centre de dia. Actualment hi ha 37 places disponibles.

Aquesta setmana el centre ha concertat amb l’empresa Mementos unes sortides amb el vaixell recreatiu Nereo, sortides que es realitzaran amb la gent gran del centre en grups de cinc persones assistides amb personal de l’Onada i tripulació. Joan Pere Balfegó és el patró de l’embarcació.

L’empresa recreativa ja fa anys que està col·laborant amb altres entitats socials, realitzant sortides en vaixell com per exemple amb els alumnes del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla.

Comparteix