14 alumnes de l’Institut Candelera es graduen del Batxibac

Comparteix

Aquesta és la sisena promoció del batxillerat en francès de l’Institut Candelera, el centre pioner a les Terres de l’Ebre.

Una quinzena d’alumnes de l’Institut Candelera ja estan graduats del Batxibac. Divendres va tenir lloc la graduació de la sisena promoció del batxillerat en francès de l’Institut Candelera. L’acte va tenir lloc al Centre d’Interpretació de la Pesca amb la companyia de la regidora d’Educació, professors del centre i familiars.

En total 14 alumnes es van graduar, 12 dels quals van passar satisfactòriament les proves del batxibac, realitzades el passat mes de maig. D’aquesta manera, els alumnes ja han finalitzat el curs. Ara però, els alumnes tenen l’opció de presentar-se a les modalitats optatives de les PAU catalanes per pujar la nota, que tindran lloc entre el 8 i 11 de juny. Javi Sánchez és el coordinador de Projectes Internacionals.

L’Institut Mare de Déu de la Candelera va ser el primer centre de les Terres de l’Ebre en posar en marxa el Batxibac.

Per la seva banda, els alumnes que finalitzen el batxillerat en català es graduaran aquest divendres, un cop finalitzin les PAU, al centre. 

Comparteix