S’ensorra part d’un edifici del carrer Sant Francesc

Comparteix

Les persones que hi habiten van ser traslladades provisionalment a l’Hotel l’Alguer.

Aquest diumenge al matí, es va ensorrar part d’un edifici situat número 5 del carrer Sant Francesc de l’Ametlla de Mar. Afortunadament, els onze inquilins de l’immoble no van patir danys personals i van ser reallotjats a l’Hotel l’Alguer.

Els fets es van produir cap a les 12 h del migdia quan es van enfonsar un fals sostre de l’entrada de l’edifici, i va deixar al descobert l’estructura. Tres dotacions de bombers es van traslladar al lloc i van constatar que l’immoble era molt vell i amb moltes esquerdes. Per això, es va procedir a desallotjar les onze persones que hi viuen actualment: dues a la planta baixa, sis a la segona, una a la tercera i dues a la quarta. Nou d’ells van ser traslladats a l’Hotel l’Alguer, mentre que dos van anar a una segona residència.

Aquest matí, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han anat a l’edifici per valorar l’estat de l’habitatge i veure què s’ha de fer per poder tornar-se a habitar. Mentrestant les persones seguiran allotjades provisionalment a l’Hotel l’Alguer o a habitatges de segona residència.

Comparteix