Els productes de La Cala es podran comprar online, a partir d’aquesta tarda

Comparteix

A les 20.30 h tindrà lloc la presentació oficial al Youtube de La Cala RTV i es posarà en marxa la nova eina digital.

Aquest dimecres, a les 20.30 h de la tarda, es presentarà el portal web d’ametllademarshopping. La regidoria de Comerç ha posat en marxa una plataforma en línia de compra directa de productes i serveis de l’Ametlla de Mar, per tal d’incentivar i donar visibilitat al comerç local.

Després de mesos de treball, finalment el web ametllademarshopping.com serà una realitat, aquesta tarda. Un portal web molt intuïtiu, en dos idiomes diferents -català i castellà-, que agrupa els diferents establiments locals i on cadascun d’ells pot oferir i promocionar els seus productes, amb l’objectiu de complementar la seva tasca comercial habitual i alhora donar sortida al comerç local a través del món digital.

Al web ametllademarshopping, el consumidor tindrà al seu abast un ampli ventall de productes i serveis dels establiments adherits a la iniciativa, és a dir, podrà trobar des de productes d’alimentació, com oli, mel, peix i menjar preparat, també productes de la llar com matalassos, roba de llit, decoració i fins i tot, altres serveis com fotografia o perruqueria de mascotes.

A més, el consumidor podrà escollir diferents maneres de pagament i també diferents modalitats d’entrega de la comanda, si vol l’entrega a domicili o bé, passar-ho a buscar per la botiga.

La regidora de Comerç, Maite Boquera, apunta que és una eina de treball, de visibilitat i de promoció pel petit comerç.

De moment, una quinzena de botigues i comerços s’han adherit a la proposta. Des de la regidoria s’anima també a la resta d’establiments a sumar-se a la iniciativa, per oferir més varietat de productes i serveis locals.

L’eina ha estat complementada amb un assessorament tècnic i la realització de cursos de formació dels professionals.

Aquesta tarda, a les 20.30 h, tindrà lloc la presentació oficial d’aquest portal web al Youtube de La Cala RTV i els usuaris ja podran disposar d’aquesta nova eina digital.

Comparteix