Intercepten més de 50 quilos de peix de talla antireglamentària a un control de carretera a l’Ametlla de Mar

Comparteix

El peix hauria estat transportat des d’un altre lloc, però va ser interceptat a un control de carretera que va tenir lloc al municipi.

Els agents del SEPRONA, van interceptar dimecres passat, un transport il·legal de més de 50 quilos de peix en un control rutinari de carretera a l’Ametlla de Mar. Els agents, precisament, van descobrir a l’interior d’una furgoneta isotèrmica diverses caixes de peix petit, d’una mida inferior a la permesa per llei. La captura d’unes espècies que no s’ha concretat a on es va realitzar.

Les captures estaven distribuïdes en una partida de 24 quilos de caballa (Scomber scombrus) de mesura antireglamentària emparada amb etiqueta de llotja, i una altra de 27 quilos de lluç (Merluccius merluccius), també de mida no autoritzada i sense traçabilitat.

Els agents van aixecar acta per aquests fets i van confiscar la mercaderia, ja que infringia la norma en pesca marítima professional per introduir un producte pesquer il·legal al circuit comercial, segons va detallar la Guàrdia Civil. L’actuació, alhora, va ser remesa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el peix va ser lliurat al centre benèfic de Càritas a l’Aldea.

Comparteix