El 1r equip a Benissanet a seguir retallant punts als primers

Comparteix

El partit tindrà lloc diumenge a les 16 h de la tarda.

El 1r equip de futbol de la SCER DE L’Ametlla de Mar jugarà diumenge al camp del Benissanet el que hauria de ser un partit transcendental per mantenir-se entre els primers llocs de la classificació i seguir aspirant a les dos primeres places, les quals es veuen molt prop, si tenim en compte que els caleros tenen un partit menys disputat que els dos primers.

El partit és important, i no ja pel rival, ja que la classificació el situa segon per la cua amb només dos punts sumats fins ara, sinó que és part del camí cap als primers llocs. Els caleros són 5 s a la taula amb 23 punts i un partit menys. Això, sumat al fet que Jesús i Maria i Rapitenca B van perdre després de molt de temps, fa que sigui imprescindible sumar els tres punts.

Tot i la classificació del rival, l’entrenador de l’equip, Ivan Romeu no se’n refia i considera fonamental treure els tres punts de Benissanet.

El partit es disputarà a les 16 h de la tarda.

Comparteix