L’Estació Nàutica Costa Daurada es transforma en Nàutic Parc

Comparteix

Nàutic Parc és el domini nàutic i turístic més gran de Catalunya, amb 95 quilòmetres de litoral, entre el cap de Salou i el cap de Tortosa.

L’Estació Nàutica Costa Daurada, a la qual pertany l’Ametlla de Mar, ha renovat la seva imatge i marca comercial i, a partir d’ara, passa a anomenar-se Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La nova marca busca l’objectiu de convertir-se en el referent del sector nàutic del territori amb una àmplia oferta de productes per a totes les edats.

El nou logo ofereix una nova imatge, més àgil, fresca i dinàmica, una imatge que transmet millor l’aposta per la sostenibilitat, el turisme de qualitat i el turisme d’experiències. A més, la nova marca ve acompanyada també d’un procés de digitalització que culmina amb la nova pàgina web, un portal de venda en línia d’activitats de tota mena i on el client pot organitzar el seu propi viatge, fins i tot trobar l’allotjament als hotels i càmpings associats.

La presentació es va celebrar dimecres passat a bord d’un catamarà, una de les activitats estrella de Nàutic Parc, que va portar als assistents des de Cambrils fins al cap de Salou per gaudir d’una experiència diferent. Jordi Rom és el gerent de Nàutic Parc.

Des de l’entitat es mostren optimistes abans d’aquesta temporada turística. Les perspectives són bones, tenint en compte que les reserves de grups ara mateix estan gairebé al 100% en el territori.

Recordem que el Nàutic Parc és el domini nàutic i turístic més gran de Catalunya, amb 95 quilòmetres de litoral, entre el cap de Salou i el cap de Tortosa.

Comparteix