La Cala empata a 2 davant la Cava

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols dissabte davant de la Cava. La Cava va sorprendre els caleros amb dos gols en els deu primers minuts i els va obligar a anar a remolc i treballar fins a l’últim minut per salvar un punt.

Dos gols en els primers minuts, trenquen qualsevol preparació d’un partit, i això és el que va passar dissabte al camp de la Cala. Els caleros es van veure sorpresos amb dos gols de la Cava en els primers compassos del partit i els va alterar els plans, per condicionar la major part del partit.

A partir d’aquell moment, tocava vogar contra corrent i així ho va fer La Cala, que al minut 23 aconseguia escurçar diferències mitjançant Jordi Llaó que va convertir una falta directa. Fins al descans, els caleros ho van intentar sense sort davant d’un equip que està confeccionat per estar més amunt a la classificació. La Cala va tenir les seves oportunitats abans d’acabar la primera part amb ocasions de Miguel Reverté i Xavi Faiges en dos u contra u, però no van tenir l’encert.

A la segona part, tot i les ganes, els caleros van passar per un període de més a menys, tot i controlar el joc, però sense crear excessiu perill. L’entrenador va efectuar tots els canvis i va oxigenar l’equip, que en els últims minuts va posar una marxa més fins que al 89, Marc Brull va pescar una pilota dins de l’àrea que va enviar a la xarxa.

Amb el 2 a 2 es recuperava un punt i se salvaven els mobles. Els caleros, que han sumat set punts dels últims nou, s’han acostumat a patir i als resultats ajustats. Ivan Romeu és l’entrenador de l’equip

L’empat els baixa a la 6a plaça de la classificació, empatats amb el Catalònia, fins aquesta setmana 3r, es veu superat pel Batea i es beneficia de l’empat de l’Ebre Escola amb el Benissanet.