L’estrena d’una sardana i una havanera dedicades a la Cala, principal al·licient del Concert de Primavera de la Banda de la Cala

Comparteix

El concert serà diumenge a les 12 h al parc del Bon Repòs.

La Banda de la Cala protagonitzarà diumenge dia 16 de maig el primer concert des que es va aturar l’activitat pel confinament el març de 2020. Es tracta del Concert de Primavera, que tindrà lloc al Parc del Bon Repòs, en el qual la banda calera oferirà un repertori molt particular.

Diumenge, la Banda de la Cala farà el seu primer concert després d’un complicat periple durant la pandèmia i ho farà amb el Concert de Primavera diumenge al migdia, a partir de les 12 i al parc del Bon Repòs, un moment especialment emocionant per als músics que es retrobaran amb els seus familiars i seguidors i sobretot, pels més joves, que encara no han pogut tocar amb la banda.

Emilio Cabello és el director de la Banda de la Cala.

La Banda ha preparat un repertori atípic per aquest retrobament, i molt particular, ja que una part de les peces escollides, tenen vinculació amb l’Ametlla de Mar. A l’Himne de la Cala, la Sardana de l’Ametlla de Mar i la Farola, s’afegiran dos noves peces, l’havanera Clam a la Verge Candelera de l’Antonia Vilàs i la sardana Caleros de Palamós de Jaume Cristau, dos arranjaments que l’Emilio Cabello va fer durant el confinament.

Cal recordar que a primers de 2020, uns dies abans del concert previst a Vandellòs amb la participació de la Banda de la Cala, la banda Clau de Vent de l’Hospitalet i Pep Gimeno “Botifarra”, va arribar el confinament i l’aturada de qualsevol activitat social i per tant també musical.

Des de llavors, que la Banda de la Cala ha hagut d’afrontar infinitat de complicacions per poder assajar i dur a terme la seva activitat, i per descomptat que durant aquests catorze mesos, no han pogut actuar de cara al públic.

Comparteix