La natació calera assoleix 32 podis a la 1a Trobada Territorial

Comparteix

32 podis. Aquest és el balanç de la secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar en la seva primera presència en una competició aquesta temporada. Va ser el passat diumenge dia 9 de maig a la piscina municipal d’Amposta.

Magnífics resultats els assolits pels nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar, que diumenge a la 1a Trobada Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, van competir de tu a tu amb entitats de més tradició al territori.

Mostra del creixement que s’ha produït a la secció en els darrers anys, és l’expedició calera, que es va traslladar a Amposta amb 25 nadadors i nadadores, els quals van assolir fins a 32 podis, disset a la primera posició, vuit a la segona i set més a la tercera.

Dani Pellicer, monitor de l’AME de l’Ametlla de Mar, explica que estan molt satisfets amb els resultats i que veient-los entrenar les setmanes prèvies, ja s’esperaven uns bons resultats.

Quant a les 1 s posicions, van ser per a Nil Duran a 25 m esquena Prebenjamí Masculí, Olaia Ginovart a 25 m Esquena i 25 m lliures Prebenjamí femení, Martí Ferri a 25 m esquena i 25 m lliures Benjamí masculí, Aitor Boyer a 100 m esquena i 100 m lliures juvenil masculí, Martí Garcia a 25 m braça prebenjamí masculí, Mar Figueres en 25 m braça prebenjamí femení, Quim Martí a 25 m braça benjamí masculí, Nerea Margalef a 25 m braça benjamí femení, Antonio Llambrich als 100 m papallona infantil masculí, Núria Piñol a 100 m papallona i 100 m lliures infantil femení, Víctor Jiménez a 100 m papallona juvenil masculí, Unai Borràs a 25 m lliures prebenjamí masculí, Marc Soriano a 50 m lliures aleví masculí, a més del relleu 4 x 25 m prebenjamí.

En segona posició van quedar Pol Gaseni a 50 m esquena aleví Masculí Nil Duran a 25 m braça prebenjamí masculí, Daniela Álvarez a 25 m braça prebenjamí femení, Pep Callau a 50 m papallona infantil masculí, Jordi Enamorado a 100 m papallona juvenil masculí, Quim Martí a 25 m lliures benjamí masculí, Antonio Llambrich a 100 m lliures infantil masculí i el relleu 4 x 25 benjamí.

I a la tercera posició es van classificar Martí Garcia a 25 m esquena prebenjamí masculí, Mar Figueres a 25 m esquena prebenjamí femení, Nil Farnós a 50 m esquena aleví Masculí, Marc Soriano a 50 m braça aleví masculí, Ariadna Consarnau a 50 m braça aleví femení, Daniela Álvarez a 25 m lliures prebenjamí femení i Víctor Jiménez a 100 m lliure juvenil masculí.

La pròxima Trobada tindrà lloc a Tortosa el 29 de maig.

Comparteix