Comença el període de matriculació a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha obert aquest dilluns el període de matriculació al centre, el qual s’allargarà fins al 28 de juny. Els interessats han de sol·licitar la informació i tramitar la matriculació, preferentment de manera telemàtica, tot i que el centre ha previst unes hores d’atenció al públic, matí i tarda.

Les famílies i persones interessades en cursar estudis musicals el curs vinent a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, ja poden matricular-se. Ho hauran de fer, preferiblement a través dels diversos mitjans telemàtics que el centre ha posat a l’abast, per tal d’evitar el trànsit de persones per les seves instal·lacions. L’EMMA aconsella demanar la informació per email, imprimir i signar els documents, escanejar-los i reenviar-los al centre.

Així i tot, l’EMMA ha previst unes hores d’atenció al públic per aquelles persones que tinguin alguna dificultat pel sistema telemàtic, als matins de 9 a 12 h i a les tardes de 16 a 19 h. Aquest any, com ja es va fer l’any passat, també es deixaran algunes sol·licituds a l’Ajuntament.

La matriculació es pot fer per a nens i nenes a partir de tres anys, i per a edats adultes sense límit d’edat, tot i que depenent de l’edat i els coneixements musicals de l’alumne, es decideix si fan un curs pont o van a nivells superiors, si és que ja han rebut ensenyaments musicals en algun altre centre.

Anna Vizcarro és cap d’Estudis de l’EMMA.

De moment, a l’EMMA segueixen aplicant els mateixos paràmetres que mesos abans a causa de la pandèmia, tot i que amb l’aixecament d’algunes restriccions, de cara a final de curs, es podrien aplicar conceptes que de manera progressiva permetessin retornar a certa normalitat. Cal tenir en compte, però, que hi ha classes, que per la necessitat de guardar distàncies, de moment no podran tornar a les aules.

Precisament aquest any i a causa de la pandèmia, no s’han pogut celebrar les jornades de portes obertes i els interessats, s’han hagut de conformar a veure els vídeos que l’EMMA ha penjat al Facebook i al seu canal de Youtube.

Comparteix