Remuntada de la Cala davant del Flix per emportar-se la victòria

Comparteix

Els caleros van guanyar per 2 a 1 gols al Flix.

El 1r equip de futbol de la Cala va guanyar 2 a 1, aquest diumenge, al Flix en un partit que va haver de treballar fins a l’últim minut. Els caleros es van trobar amb un gol en contra a la primera part, i només amb molta insistència, van aconseguir donar la volta al marcador a la segona part.

Victòria de l’Ametlla de Mar davant del Flix en un partit incòmode en el qual els caleros van poder emportar-se una treballada victòria. El Flix s’avançava en el marcador al minut 9 amb un gol molt protestat pels caleros, en considerar-lo en fora de joc clar. Durant la primera part, tot i la insistència el marcador ja no es mouria. Els de l’Ametlla de Mar van arribar al descans molt enfadats amb l’àrbitre a l’assenyalar-los fora de joc de manera sistemàtica en totes les accions d’atac que portaven perill.

A la represa, de nou va ser l’Ametlla qui va portar el pes de l’equip davant d’un lluitador Flix, que tot i no generar excessiu perill, sí que va fer dos contres perilloses i va lluitar cadascuna de les pilotes. L’entrada al camp de Miki Franch va ser determinant, ja que ell va ser l’autor dels dos gols, el primer al minut 70 i el segon al 88, límit del temps reglamentari, després de dos combinacions. L’àrbitre va allargar el partit 8 minuts.

Ivan Romeu es mostra content per l’esforç i el resultat del partit.

Amb aquesta victòria, els de l’Ametlla de Mar pugen a la 4a posició de la classificació amb 16 punts. El pròxim partit dels caleros és al camp del Santa Bàrbara.

Comparteix