20 podis del Club Patí l’Ametlla de Mar a la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars

Comparteix

El passat dissabte, 28 patinadors i patinadores van gaudir de la primera fase dels jocs esportius escolars. D’aquests, 19 van aconseguir estar entre les tres millors puntuacions de la seva respectiva categoria. També ho va fer el quintet format per Paula Serrano, Hannah Pallarés, Meritxell Flores, Laia Llambrich i Àlex Arbó.

El Club calero va tornar del Poliesportiu de Ferreries de Tortosa, on es realitzava la competició gestionada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb molt bons resultats. Els esportistes van assolir un total de 20 podis, 10 primeres posicions, 5 segones posicions i 5 terceres posicions.

Unes puntuacions molt satisfactòries, sobretot per aquells que debutaven per primera vegada en competició com Pep Pallarés i Enric Serrano, Paula García, Noa Palaudarias, Dana Palaudarias i Blanca Gonzalvo.

Nerea Bertomet, entrenadora, es mostra satisfeta dels resultats.

Aquest cap de setmana, el patinador Àlex Arbó s’inicia en la competició de categories. Un campionat, de màxim nivell marcat per les categories d’edats, molt important pel Club, ja que l’entrenadora és la primera categoria que porta a competir i  és el primer campionat de categories per al patinador.

Comparteix