A punt per iniciar-se la reparació de la xarxa de sanejament i aigua potable d’alguns carrers del nucli urbà

Comparteix

S’actuarà a diversos trams del carrer Catalunya, Ramon i Cajal, Camarles, Palamós i Cambrils.

La setmana vinent, l’Ajuntament iniciarà la reparació de més de 200 metres lineals de la xarxa de sanejament i aigua potable de diferents carrers del nucli urbà. Una actuació finançada majoritàriament pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat.

Concretament, s’actuarà al carrer Catalunya, des del carrer Miguel Cervantes fins al del Mar, al carrer Ramon i Cajal, des del Miguel Cervantes fins al Bruc, al carrer Palamós, de la Pau fins al Camarles, al carrer Camarles, del Palamós fins al de la Cova Gran, i per últim al Cambrils, un tram de la cantonada amb el de Palamós.

El projecte, valorat en un total de 179. 244 euros, és subvencionat majoritàriament pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024. Una subvenció de gairebé 113.000 euros.

Les afectacions al trànsit d’aquests carrers afectats seran puntuals i s’informaran pròximament a través de l’eBando.

Recordem que en els últims anys, l’Ajuntament ja ha renovat un total de 739 metres lineals de canonades, que inclouen les últimes actuacions realitzades al carrer Pau Casals i Catalunya. Ara té previst renovar-ne 250 metres més, amb la intenció de millorar la xarxa de clavegueram del municipi, envellida i deteriorada per la manca de manteniment durant molts anys.

Comparteix