7 podis i 4 primeres posicions de la Gimnàstica Rítmica calera a la 1a Fase del Territorial de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Les gimnastes de la Secció de Gimnàstica Rítmica de l’Ametlla de Mar tenien moltes ganes de tornar a sortir competir. I així es va notar als resultats de la 1a Fase del Territorial de les Terres de l’Ebre, que es va celebrar el passat dissabte 24 d’abril al poliesportiu Galetet.

Després de mesos d’entrenament, les gimnastes caleres van poder tornar a competir en aquesta jornada esportiva, on van aconseguir un total de 7 podis i 4 primeres posicions.

En categoria Aleví, nivell B, Eila Gimeno Druguet va quedar a primera posició, Elsa Garcia Rodriguez, a 2a i Irene Escoda Boquera, a 3a. En categoria Benjamí B, Leyre Farnós Gil es va classificar a 5a posició. En categoria Prebenjamí C, la 2a classificada va ser Anna Serral Cserhalmi. En categoria Prebenjamí, nivell C, Conjunts, el 1r classificat va ser l’ AME L’Ametlla de Mar (Aina Borràs, Aina Brull, Aina Llambrich, Carla Monforte, Inés Callejas i Laia Gálvez).

En categoria Juvenil A, Mar Colen Arroyo va ser la 1a classificada. En categoria Infantil A, Mariona Vila del Amo va quedar a 5a posició, Irene Gusils Llambrich a 6a, Cloe Gonzalvo Martí a 15a i Maria Ferreiro Martínez a 16a. Per últim, en categoria Infantil A – Conjunts, AME L’Ametlla de Mar (Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Irene Gusils, Maria Ferreiro i Mariona Vila) va quedar en primera posició.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció.

Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla Mar, van presidir el lliurament de premis, obsequiant amb una medalla commemorativa i una mascareta a tots els participants. Al marge d’una estricta aplicació dels protocols que estableixen les mesures per evitat el risc de contagi per Covid-19 entre les persones usuàries de les instal·lacions i els participants de l’activitat, es va optar per la fórmula del directe davant de les restriccions d’accés de públic als pavellons. El directe es va retransmetre a través de les xarxes socials dels consells esportius i va obtenir més de 1.300 visualitzacions.

La segona jornada de gimnàstica rítmica està prevista al pavelló d’Amposta el proper 8 de maig.

Comparteix