S’efectuen dos rescats al camí de ronda de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Ambdós es van produir aquest diumenge al GR-92 de l’Ametlla de Mar.

Setmana Santa de rècord de rescats per part dels Bombers de la Generalitat a tot Catalunya. En total s’han efectuat 101 operacions, 2 d’elles a l’Ametlla de Mar. El diumenge concretament van atendre 17 casos, la majoria dels quals al medi natural. Davant de l’alt nombre d’assistències, el cos va demanar prudència a la ciutadania.

L’Ametlla de Mar va ser l’escenari de dues actuacions aquest diumenge per part dels cossos d’emergència i seguretat. La primera va tenir lloc sobre les 13.14 hores al camí de ronda, on una dona de 64 anys va patir una lesió a prop del cementiri. Es van activar dues dotacions terrestres que van haver de tallar la tanca perimetral del recinte per assistir-la amb seguretat i traslladar-la amb rapidesa a l’ambulància.

El segon accident es va produir sobre les 13.38 hores quan una dona de 65 anys va caure per unes roques i va patir un traumatisme al genoll,  a l’alçada del Càmping l’Ametlla Village. La van atendre tres dotacions terrestres, tot i que també es va activar un helicòpter amb GRAE i sanitaris, que finalment no va haver d’actuar perquè el cos va poder dur-la per terra fins a l’ambulància.

Els Bombers de la Generalitat van efectuat 17 rescats aquest diumenge i acumulen 101 operacions durant la Setmana Santa, una xifra rècord. Segons ha informat el cos en un comunicat, el 2017 es van fer 82 rescats durant les vacances de Pasqua, el 2018 van ser 59 i el 2019, 37. La majoria d’incidents han tingut lloc al medi natural, per la qual cosa els Bombers han demanat prudència a l’hora de dur-hi a terme activitats.

Comparteix