Se celebra un ple ordinari de tràmit

Comparteix

El ple també va donar la benvinguda a la nova secretària Ma Àngel Benedicto.

L’Ajuntament va celebrar aquest dimarts a la tarda un ple ordinari que va tractar sobre els convenis del transport escolar amb el Consell Comarcal, diferents punts urbanístics, la modificació de la plantilla de personal i la moció de suport a  l’amnistia.

Primerament, el ple de l’Ajuntament va aprovar, per unanimitat, els convenis del transport escolar amb el Consell Comarcal del Baix Ebre 2020/2021.

També es va tractar sobre la modificació del pla especial urbanístic del Càmping Ametlla Village, on es van aprovar la proposta respecte les al·legacions presentades i després es va aprovar provisionalment aquesta modificació. Dos punts on els regidors d’ERC i Entesa per La Cala van votar a favor i els de Junts x l’Ametlla i C’s van votar abstenció.

L’alcalde Jordi Gaseni, destaca especialment la reincorporació de lasecretària Ma Àngel Benedicto.

Davant l’alt volum de feina al departament de Serveis Tècnics, l’Ajuntament ha decidit reforçar-los amb la contractació d’un arquitecte superior. En aquest sentit, un dels punts del ple també va ser l’aprovació de la modificació de la plantilla de personal d’enguany, que va comptar amb els vots a favor d’ERC, Entesa per La Cala, C’s i l’abstenció de Junts x l’Ametlla. Així ho explica el regidor d’Entesa per La Cala, Antonio Espuny.

També es va aprovar la moció de suport a l’amnistia amb els vots a favor d’ERC, Entesa per La Cala i Junts x l’Ametlla i el vot en contra de C’s.

Al punt de precs i preguntes, la portaveu de Junts x l’Ametlla, Eva del Amo,  va preguntar com evolucionava la nova creació del Consell de Turisme. Del Amo, recorda però que el seu partit veu la necessitat de crear un Patronat.

Finalment l’alcaldia va informar sobre els diferents projectes amb els quals està treballant actualment l’equip de govern, com és l’estudi de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) pel tema dels parcs eòlics i fotovoltaics projectats al territori.

Comparteix