L’Ametlla de Mar registra una mitjana del 95 % de l’ocupació turística per Setmana Santa

Foto de @placidavid
Comparteix

El divendres i dissabte passat, els hotels i càmpings del municipi van arribar a la plena ocupació turística, mentre que la resta de dies va ser del 90 %.

La pràctica de senderisme al GR-92 ha estat el principal atractiu turístic.

Tal i com apuntaven les previsions, els allotjaments turístics del municipi han registrat una mitjana de l’ocupació turística de gairebé el 100 % durant els dies festius de Setmana Santa. Una xifra que el sector valora molt positivament i d’aquesta manera, afronta amb positivisme l’estiu. La pràctica de senderisme al GR-92 ha estat el principal atractiu turístic.

El turisme ha tornat amb força aquesta Setmana Santa a l’Ametlla de Mar. El bon temps, la baixa influència del virus i l’àmplia oferta d’activitats del municipi han estat alguns dels motius dels turistes per venir a passar aquests dies a l’Ametlla de Mar. Concretament, els hotels i càmpings oberts al municipi han registrat un 100 % de l’ocupació turística els dies 2 i 3 d’abril, i  l’1, 3 i 5 d’abril ha estat del 90%. La mitjana, per tant, ha estat del 95 %. El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, apunta que feia temps que no es registraven ocupacions tan altes per Setmana Santa.

El principal perfil de turista ha estat el provinent de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també d’altres indrets de Catalunya. El turisme nacional ha estat força menor per les restriccions de mobilitat de cada regió. Un turisme sobretot de proximitat i familiar que ha visitat al poble per primera vegada i amb ganes de repetir.

La majoria de turistes han fet consultes a l’Oficina de Turisme sobre diferents llocs per visitar del municipi i de les Terres de l’Ebre, què fer al Delta de l’Ebre, i també sobre l’activitat estrella que ha estat el GR-92. A més, els turistes han pogut escollir de l’àmplia oferta d’activitats nàutiques, com són l’snorkel i caiac.

Un balanç de la Setmana Santa molt positiu, que ha superat les xifres de l’any 2019, amb un 25 % més. Les bones xifres s’han estès a la resta de l’Ebre, on l’ocupació també ha estat del 100%, i fins i tot s’han millorat xifres del 2019, en bona part perquè la nit del diumenge al Dilluns de Pasqua, que acostuma a ser més fluixa, ha millorat un 36% l’ocupació respecte el 2019. És a dir, en un any normal les reserves d’aquesta última nit eren del 50% i enguany s’han enfilat fins al 86%.

Comparteix