L’Ametlla de Mar inicia la Setmana Santa amb previsions d’ocupació turística optimistes

Comparteix

S’espera superar el 90 % de l’ocupació turística.

El bon temps, les ganes de mar i el fet que l’Ametlla de Mar es manté com a destinació segura per les baixes xifres de coronavirus al municipi, han cridat a molts turistes a reservar als diferents establiments turístics de la població. A més, moltes empreses nàutiques també han començat la temporada d’activitats. En aquest sentit, s’espera una ocupació alta durant aquestes vacances de Pasqua, sobretot els dies festius, tant en hotels com càmpings.

A hores d’ara, els hotels tenen reserves superiors al 80% pels dies festius de Setmana Santa. En el cas dels càmpings, tenen més d’un 70% dels bungalous reservats. La regidora de Turisme, Maite Boquera, apunta que ‘és una època que els visitants acostumen a improvisar i no fer reserves‘ i diu que ‘la previsió d’ocupació és alta, esperem superar al 90 %’.

A banda també moltes de les empreses de turisme nàutic han començat la temporada. Algunes de les propostes incloses al catàleg de l’Ametlla de Mar Experience són des de busseig i snorkel, caiac, lloguer d’embarcacions, excursions marítimes, fins a senderisme, pàdel i tallers familiars.

Comparteix