El Club Patí de l’Ametlla de Mar aconsegueix 10 podis a la 1a fase de la Zona 5

Comparteix

El passat diumenge va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar la 1a Fase del trofeu Interclubs organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. El Club de patinatge de l’Ametlla de Mar va aconseguir 10 podis.

Més d’un centenar de patinadors i patinadores de diversos clubs de la demarcació de Tarragona, van participar diumenge a la primera de les tres fases de les quals comptarà el Trofeu Interclubs, corresponent a la zona 5.

El Club Patí de l’Ametlla de Mar, demostrant l’evolució que han fet en la competició, van assolir 10 podis, 5 d’ells a la primera posició. Albert Manea en nivell 5 de 10 a 11 anys, Paula Duque també va pujar al primer lloc al nivell 4 de + de 12 anys, Maria Llaó, nivell 3 de + de 10 anys, Abril Gonzalvo Nivell 2 de 7 a 8 anys, Iris Aliau Nivell 1 de 7 a 8 anys.

També es van assolir dos 2 s posicions, les de Àngels Llaó a Nivell 3 de 8 a 9 anys i Daniela Pérez de nivell 1 de 7 a 8 anys.

I finalment, tres terceres posicions, les d’Anna Brull a nivell 3 de 8 a 9 anys, Xenia Cesar Nivell 2 de 7 a 8 anys i Carla Monforte nivell 1 de 7 a 8 anys.

Albert Martínez, el president del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar, es mostra molt satisfet pels resultats.

Aquesta era la primera fase de tres. Es classificaran per a les semifinals els 6 primers de cada categoria després de fer la mitja de dos de les tres fases i eliminar la pitjor puntuació.

Comparteix