La Cala perd 1 a 2 en l’amistós davant el Remolins-Bítem de diumenge

Comparteix

El futbol i el públic van tornar diumenge al matí al Camp de la Cala. El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va jugar un partit amistós davant del Remolins-Bítem, un equip de superior categoria, que tot i avançar-se en el marcador a la primera part, va acabar perdent per 1 gol a 2.

Els caleros van jugar la primera part a favor de vent. Tot i el bon joc dels caleros, el Remolins va intentar sempre que va poder, sortir en velocitat amb pilotes en profunditat. Així i tot, els de l’Ametlla de Mar no van passar per excessius problemes.

Una entrada per banda de David Alcalà i la posterior rematada d’Aleix Cespedes va servir als caleros per posar-se per davant en el marcador a mitjans de la primera part, resultat que ja no es mouria abans del descans. Resultat curt, donat que a la segona part i amb el vent a favor, el Remolins Bitem es preveia més perillós.

I així va ser. A la segona part, un primer gol molt matiner i un segon gol després d’una mala entrega del porter, van propiciar la derrota dels caleros en un partit incòmode marcat pel fort vent.

Hi va haver un aforament màxim de 128 persones, que van haver de deixar el seu nom i número de telèfon a l’entrada, se’ls va prendre la temperatura i van seure a les grades degudament senyalitzades per uns adhesius. No es podia accedir directament al bar, en el qual i al mateix temps, hi podien haver 44 persones més. Segons Rafel Aixart, president de la Secció Esportiva de la Societat, “hi havia moltes ganes de futbol i la gent va respondre. Respecte a les mesures, va anar prou bé, però encara hi ha coses a millorar i segur que en els pròxims partits millorarem, ja que tot plegat, ens ha agafat a tots de nou”.

Els de l’Ametlla de Mar debutaran oficialment a la lliga el diumenge dia 28 de març al camp de l’Alcanar.

El cap de setmana va venir marcat per l’inici oficial de la lliga a la 3a Catalana de la majoria dels equips i amb dos apunts a destacar. El primer, les moltes dificultats que tenen alguns equips per confeccionar la plantilla, després de molts mesos d’inactivitat. El Sant Jaume només va poder convocar 6 jugadors. El segon apunt, els molts reforços de jugadors de 2a Catalana a càrrec dels equips de 3a, que no han parat de fitxar jugadors de superior categoria, després de confirmar-se que la 2a no començaria la competició.

Entrevista sencera amb Rafel Aixart, president de la Secció Esportiva de la Societat:

Comparteix