Un nou supermercat a l’Ametlla de Mar generarà 20 llocs de treball

Comparteix

Aquesta setmana s’ha donat el pas definitiu per a la construcció d’un nou supermercat a l’Ametlla de Mar, que entrarà en servei d’aquí a un any, aproximadament. El supermercat, que anirà ubicat a la urbanització de Les Tres Cales, serà creat per Fragadis a través de la marca Eurospar.

El grup de supermercats Fragadis ha obtingut la llicència per la construcció d’un supermercat a Les Tres Cales i ja treballa en la seva obertura. Concretament, s’ubicarà a la urbanització de les Tres Cales, a la cantonada entre els carrers Brollador i L’arc de Sant Martí, a l’altre costat de la carretera del Centre Comercial. L’obertura del nou establiment anirà lligada a la generació de 20 nous llocs de treball, als quals podran optar els habitants del municipi, la qual cosa produirà un impacte positiu en les taxes d’ocupació del territori.

L’establiment, que comptarà amb una extensió total de 1.200 m2, mostrarà la imatge més actual de l’empresa i el seu compromís amb la sostenibilitat. De fet, l’establiment integrarà il·luminació LED de baix consum, equips de refrigeració 100% ecològics, recuperadors de calor i sistemes d’energia solar tèrmica, entre d’altres. A banda d’això,  l’establiment també comptarà amb una àmplia zona d’aparcament d’ una capacitat de 73 places per a vehicles i 24 places per a bicicletes.

Un altre dels compromisos, que Fragadis reflexa en la seva xarxa de tendes, és l’aposta per una oferta comercial de productes de proximitat amb preus competitius i alts estàndards de qualitat. Per tal d’aconseguir que els clients puguin centralitzar les seves compres en un mateix espai, el nou supermercat també disposarà d’obrador de pa, àrea de fruiteria i d’un servei personalitzat de carnisseria, xarcuteria i peixateria on s’oferirà carn al tall.

L’alcalde Jordi Gaseni remarca l’oportunitat de generar nous llocs de treball.

Per la seva banda, veïns de la urbanització també acullen positivament la nova superfície comercial. La presidenta de l’Associació Veïns Mestral XXI, Sara Luque, assenyala que també serà una facilitat per la gent gran.

Encara és aviat per avançar una data d’obertura exacta, però l’objectiu  de la companyia és començar les obres el més aviat possible per poder obrir el primer trimestre de l’any vinent. D’acord amb el procediment habitual que es duu a terme en les inauguracions, la companyia oferirà descomptes exclusius i diferents obsequis a tots els qui vulguin ser els primers en donar la benvinguda a l’establiment.

Recordem que Fragadis compta actualment amb dos establiments Spar a l’Ametlla de Mar, d’una mida més reduïda que l’Eurospar.

Comparteix