El juvenil competirà, si la Federació comença la competició

Comparteix

Pendents de si finalment Catalunya inicia aviat la desescalada quant a les mesures i restriccions aplicades per la pandèmia, i com també s’ha indicat, comencen algunes competicions de les categories inferiors, la intenció de la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar és la de presentar l’equip juvenil.

A diferència dels dos equips amateurs del club, dels quals la junta directiva ja ha manifestat que no competiran, el juvenil sí que ho farà, si finalment la Federació Catalana de Futbol decideix l’inici de la competició.

La junta directiva de la secció esportiva de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar ha manifestat públicament la seva voluntat de presentar l’equip juvenil, si des de la FCF s’acaba habilitant alguna fórmula que permetí iniciar alguna mena de campionat. El temps es llança al damunt i tot i que en principi es va parlar de reduir les competicions a una sola volta, si les restriccions triguen molt més a aixecar-se i els equips no poden desplaçar-se a jugar els partits, s’haurà de buscar alguna altra fórmula de campionat.

El president de l’entitat,Rafel Aixart, va avançar que si es pot, el juvenil competirà.

Aixart va argumentar aquesta setmana que tant el 1r equip que milita a la 3a Catalana, com el filial de 4a Catalana, s’uneixen al front comú dels clubs que han manifestat la seva oposició a competir aquesta temporada i han demanat que es doni com a nul·la. Al mateix temps, la major part de clubs del territori que disposen d’equips en categoria juvenil, ja van comprometre’s a presentar-se a a la competició, si és que finalment es pot iniciar.

Comparteix