L’Ajuntament arranja el tram de balustrada blanca de la façana marítima

Comparteix

Des d’aquest dimecres s’està treballant per renovar i millorar la imatge blanca i mediterrània de la façana marítima calera.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va començar aquest dimecres la millora i condicionament d’un important tram de la façana marítima del municipi. Els treballs consistiran en l’arranjament de desperfectes i la pintura d’un tram de la icònica balustrada de la façana marítima, que comprèn el carrer del Sol fins a la platja de l’Alguer.

La regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat aquesta actuació de millora al tram que queda de l’antiga barana de pedra de la façana marítima. I és que recordem que la resta s’ha anat substituint per trams per un nou model de barana, acabat en acer inoxidable. Concretament ara, s’està actuant a la balustrada des del carrer del Sol fins a la platja de l’Alguer.

A l’actuació, s’ha d’afegir la barana d’obra que protegeix les escales que baixen des del carrer del Sol al Centre d’Interpretació de la Pesca, -la Confraria Vella-, i també un petit tram que queda al mirador del carrer Colóm, just a sobre de la plaça del Canó.

L’objectiu és arranjar els desperfectes que genera el pas del temps i donar-hi una mà de pintura que renovi i millori la imatge blanca i mediterrània de la façana marítima calera.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que «és una reparació llarga i extensa, perquè són molts metres de balustrada i són molts quilos de pintura que s’han d’utilitzar, però esperem poder-ho finalitzar abans de Setmana Santa, per tal d’oferir una millor imatge als visitants i així tenir preparada la temporada del bon temps».

Comparteix