El juvenil de la Cala torna a entrenar

Comparteix

Aquesta és la segona setmana d’entrenaments de l’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar.

L’equip de futbol juvenil de l’Ametlla de Mar va reprendre la setmana passada els entrenaments interromputs en el seu moment a causa de les restriccions del Procicat per la pandèmia. Així i tot, la Federació Catalana de Futbol encara no ha anunciat l’inici de les competicions del futbol base.

Un cop el Procicat va canviar les restriccions, la Secció Esportiva de la Societat va decidir posar en marxa els entrenaments. Inicialment la preparació s’ha encarat a millorar la condició física, i serà només en cas que comenci la competició, quan els entrenaments tornaran a la normalitat.

De moment, qui s’encarrega dels entrenaments, és Xavi Fages, preparador físic de l’equip. Tant el 1r entrenador Juanjo Balfegó, com el segon, Sergi Consarnau s’incorporaran un cop la Federació Catalana de Futbol hagi decidit que fer, si començar una minitemporada o donar-la per finalitzada. Les contínues interrupcions del pla de preparació i del calendari d’entrenaments a càrrec de les restriccions per la Covid-19, suposen un important perill de lesions pels jugadors. D’aquí que inicialment s’hagi volgut posar a punt físicament la plantilla.

A hores d’ara, tot i les reiterades queixes dels clubs i consells esportius per la inactivitat de les competicions, la Federació Catalana de Futbol no ha donat cap indicació, ni ha pres cap decisió. Són molts els clubs que demanen que la temporada es doni com a acabada i que es prioritzi la salut i el perill de contagi per davant de la competició. Molts clubs entenen que més enllà del condicionant econòmic, el futbol amateur no té sentit si no es permet l’accés de públic als camps.

Comparteix