En venta un oli solidari per combatre la crisi del coronavirus a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’oli, presentat en una botella de 500 ml, té un preu de 4 euros i està disponible a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs.

L’Ajuntament ha posat a la venta un oli solidari elaborat pels joves del centre d’acollida del municipi. Els diners aniran destinats íntegrament al compte bancari de l’Ajuntament, obert l’any passat, que recapta fons per combatre la crisi del coronavirus a escala local. L’oli, presentat en una botella de 500 ml, té un preu de 4 euros, i està disponible a l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs.

El passat mes de novembre, els joves estrangers no acompanyats, atesos pel Servei de Primera Acollida i Atenció Integral ‘Baix Ebre’ i del centre de la urbanització de Sant Jordi, van iniciar tasques de col·laboració amb l’Ajuntament, recollint olives i garrofes. Unes tasques emmarcades dins un conveni que va signar l’Ajuntament amb la Fundació Diagrama, l’entitat que gestiona el centre.

Les olives es van moldre a la Cooperativa Agrícola de La Cala i d’aquí, han sortit més de 100 litres d’aquest oli solidari. Un oli embotellat en botelles de 500 ml que amb la seva compra, s’ajudarà econòmicament a les persones o col·lectius locals més afectats per la crisi de la Covid-19. En total hi ha 230 botelles. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

L’oli es pot adquirir, de moment, a l’Oficina de Turisme, situada al parc del Bon Repòs, per un preu solidari de 4 euros.

Comparteix