La Policia Local i el personal dels centres educatius es vacunen de la Covid-19

Comparteix

Són dos dels col·lectius de personal essencial que contempla el pla de vacunació establert per les autoritats sanitàries.

Els agents de la Policia Local de l’Ametlla de Mar i el personal dels diferents centres educatius de la població han començat aquesta setmana a vacunar-se de la Covid-19. Són dos dels col·lectius de personal essencial que contempla el pla de vacunació establert per les autoritats sanitàries. Tant el cos policial com els docents i no docents de l’àmbit educatiu han obtingut, concretament, la vacuna d’AstraZeneca, que de moment està indicada només per als menors de 55 anys. Per tant, aquells que superen l’edat es vacunaran més endavant.

Per una banda, la majoria del cos policial del municipi ha obtingut al llarg d’aquesta setmana, la primera dosi de la vacuna de la Covid-19. Unes vacunacions que es deriven a altres centres de Salut de la demarcació. El sotsinspector de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, Francesc Siuraneta, celebra aquesta primera dosi.

La setmana passada també van rebre la primera dosi el cos dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del municipi.

Pel que fa al personal dels diferents centres educatius del municipi també han començat a rebre la primera dosi de l’AstraZeneca i l’anirant rebent de forma esglaonada durant els pròxims dies. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

Ara, els que hagin rebut la primera dosi, ara hauran d’esperar entre 10 a 12 setmanes per obtenir la segona dosi i així, aconseguir la immunitat de la malaltia.

Comparteix