Crida dels diferents portaveus i representants polítics municipals a la participació electoral del 14F

Comparteix

«Aquestes eleccions són segures», consens entre els portaveus i representants del partits polítics locals. Els diferents portaveus i representants dels grups polítics del municipi han fet una crida a la participació ciutadana a les eleccions d’aquest diumenge.


«Diumenge podrem votar amb normalitat, s’han pres totes les mesures perquè així sigui. Demanem que aquest 14F es torni a sentir la nostra veu, perquè necessitem un govern fort, un govern independentista, un govern que faci passos ferms cap a la república» apunta l’alcalde i portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al municipi, Jordi Gaseni.

La portaveu de Junts al municipi, Eva del Amo, comenta que «cal anar a votar sense por, ja que estan cobertes totes les garanties sanitàries. No ens podem permetre que es quedi cap vot a casa. Cal anar a votar per avançar cap a la independència i per avançar econòmicament i socialment».

Per la seva part, Josep Ma Figueres, portaveu municipal de C’s, demana que «anem a votar perquè Catalunya necessita un govern fort i valent que tiri endavant Catalunya i que governi per a tothom. Catalunya ha de ser de tots i no només d’uns quants».

El responsable local del PSC, Xavier de la Fuente, insisteix en el fet que «aquestes eleccions són segures perquè totes les mesures normals, mascareta, distància i neteja, i amb franges horàries i recorreguts als col·legis electorals així ho garantiran. El dia 14 s’ha d’anar a votar i s’ha de votar tranquil».

El responsable d’En Comú-Podem, Ferran Martínez, explica que «són unes eleccions atípiques, per la Covid-19 i importants, perquè des de fa anys no hi ha un govern efectiu a Catalunya. Dels resultats dependrà de com ens recuperem de la greu crisi sanitària i econòmica i els recursos públics que s’hi dedicaran».

Per últim, el responsable del PP, Adrià Figueres, apunta que «volem que els caleros sàpiguen que el nostre compromís amb Catalunya sempre ha estat el mateix, basat en el diàleg i la concòrdia, sense oblidar les nostres arrels, però sense renunciar a la unitat dins de l’estat espanyol».

Comparteix