El cem La Cala amplia la seva oferta d’activitats

Comparteix

La instal·lació esportiva ofereix noves activitats dirigides que es realitzen a l’exterior amb grups reduïts de 5 persones més el tècnic, seguint així amb totes les mesures de prevenció.

A més, també s’ofereix matrícula gratuïta als nous abonats amb una permanència de dos mesos.

A causa de les restriccions aplicades a causa de la pandèmia que limiten les activitats esportives en espais tancats i els aforaments en espais oberts, el cem La Cala ha ampliat els seus serveis amb l’objectiu de compensar i millorar els continguts que ofereix als seus abonats.

En primer lloc, el cem La Cala ha hagut d’adaptar les seves activitats a diversos espais a l’aire lliure i a l’aforament màxim per activitat de 5 persones més un tècnic o monitor. Thais Lorca, actual coordinadora del cem explica que «per sort, la instal·lació pot comptar al seu voltant d’espai suficient a l’aire lliure per poder desenvolupar l’activitat física d’una manera eficient i segura».

Els espais habilitats són per una banda, la recentment construïda pista poliesportiva exterior, la terrassa superior, el solàrium del costat del pàrquing i darrerament, l’espai que hi ha entre l’accés comú a les instal·lacions esportives municipals i l’entrada al cem.

«Al mantenir les instal·lacions interiors tancades, hem pres consciència que havíem de donar servei, sobretot als usuaris que utilitzaven la sala de fitness, per això hem volgut augmentar en nombre de sessions i en continguts l’oferta en activitats dirigides» apunta Lorca.

D’aquesta manera, algunes de les activitats innovadores són el ‘Walk whit CEM’ i el ‘Run whit CEM’, que són rutes a peu i corrent, programades i supervisades per entrenadors, ‘Core Express’, sessions de 30 minuts per treballar glutis i abdomen per aquelles persones que no disposen de molt de temps, ‘Cul Top’ i ‘ABD Top’, de treball específic per a abdomen i glutis, ‘Full Body’ com a sessió metabòlica de força muscular i el ‘Mind Body’ basat en els estiraments amb relaxació final, o el ‘Balance’ per treballar la tècnica tahichi, el ioga o els pilates.

A més, s’han mantingut i actualitzat la resta d’activitats que s’organitzaven, posant el centre a l’avantguarda del que s’està fent en el fitness de primer nivell. També s’ofereix matrícula gratuïta als nous abonats amb una permanència de dos mesos.

Entre les pròximes novetats, cal destacar la plataforma virtual en la qual s’està treballant, per oferir als abonats la possibilitat d’accedir des de casa als continguts i activitats.

Comparteix