Enguany, fer pastissets i ‘corassons’ pot tenir premi

Comparteix

La regidoria de Festes ha organitzat un concurs a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de compartir l’essència de la Candelera telemàticament.

La regidoria de Festes obrirà el pròxim dilluns, dia 25 de gener, el concurs de fotografies creatives de ‘Pastissets i Corassons’, seguint el mateix format que el passat concurs de Postals de Nadal. Des del 25 fins al 27 de gener, les ments creatives hauran de treure la millor fotografia dels seus dolços caleros. Un cop tinguin feta la fotografia, els participants l’hauran d’enviar en format original al WhatsApp del telèfon 670 240 092. L’única condició és que només es podrà enviar una sola fotografia per persona.

Les fotografies seran penjades al perfil d’Instagram de Festes i del dijous 28 fins al 31 de gener, els ‘Instagramers’ podran votar la millor fotografia. Les tres imatges que obtinguin més ‘likes’ seran les guanyadores, que s’anunciaran el 2 de febrer.

Els guanyadors obtindran un xec regal, per gastar a un restaurant de la població, valorat en 60 €, 80 € o 100 €. Uns premis que pretenen donar suport al sector de la restauració del municipi.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, ha explicat que com tradicionalment la setmana abans de Candelera sempre ha sigut la preparació d’aquests dolços, hem volgut animar a la gent a fer-los i compartir-los a les xarxes socials.

Tal com ja es va avançar i a causa de la situació actual, no hi haurà festa major de Candelera enguany, però la regidoria de Festes sí que ha volgut preparar activitats simbòliques i telemàtiques pel dia 2 de febrer, que serà el dia de la Patrona i que seguirà sent festiu a la població. Pròximament, es desvetllarà la programació especial que té preparada la regidoria de Festes.

Comparteix