Plantada d’arbres al pati de l’Escola Sant Jordi a la recerca d’ombra en el futur

Comparteix

És una de les actuacions del projecte de l’AMPA de l’Escola.

El pati de l’Escola Sant Jordi ha patit en els darrers mesos un canvi important en la seva imatge. Recentment, s’ha fet una plantada d’arbres, i més canviarà si es va complementant el projecte iniciat per l’AMPA l’any 2018, que té com a objectiu naturalitzar aquest espai i que se’n pugui desenvolupar qualsevol activitat d’educació integral.

Tot va començar l’any 2018 amb la pintada d’un atractiu mural exterior que crida l’atenció a l’accés a l’Escola. El projecte impulsat per l’AMPA, amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha anat canviant la fisonomia del pati de l’escola. Es va millorar el drenatge del pati perquè no s’acumulés l’aigua quan plou, es va habilitar un hort, que s’ha hagut de deixar aparcat a causa de la Covid-19, es va instal·lar un rocòdrom i es van pintar jocs a terra, per oferir més possibilitats als alumnes durant el temps de lleure.

Ara recentment hi han plantat una dotzena d’arbres, moreres i falsos pimenters, amb el seu reg corresponent, amb l’objectiu que d’aquí a uns anys puguin proporcionar uns bons espais d’ombra.

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament, ha col·laborat amb l’AMPA en aquest projecte, que busca aprofitar aquests grans espais exteriors, cada cop més importants. Jani Brull n’és la regidora.

Dins d’aquest projecte també es contempla l’habilitació de sorrals, zones de descans i zones verdes que faran del pati de l’Escola un espai més inclusiu.

Parlem del projecte de l’AMPA, amb la presidenta Míriam Olmedo:

Comparteix